Information om Cookies (kakor)

En cookie är en liten textfil som en webbplats lagrar på din dator eller enhet när du besöker webbplatsen. Findit.se använder cookies för att samla in information om användningen, användning av datum och andra frågor som rör statistiktjänsten. Denna information bidrar till att utveckla webbplatsens användbarhet, snabbare nedladdningshastigheter, mm. Cookies gör det också möjligt för oss att identifiera din enhet, men att de inte innehåller någon personlig information och ger inte på något sätt oss tillgång till din dator, eller annan information om dig, annat än den data du väljer att dela med oss.

Typ av Cookies

Det finns två typer av cookies. Den första sparar filen på din dator under en längre tid, och den används i till exempel funktioner som beskriver det senaste besöket, besökta sidor mm. Den andra typen är session cookies. Dessa lagras temporärt i datorns minne när du besöker en webbplats och använder tjänstens funktioner. En session cookie raderas när du stänger din webbläsare.

De så kallade cookies från första part fastställs av Findit.se. Mestadels möjliggör dom förenkling av sajtens funktionalitet, såsom att söka och annonsera. De används också för att analysera webbtrafik, som ger information om hur besökarna använder webbplatsen.

Cookies från tredje part innebär till exempel. Annonsörer, annonsnätverk, samt mätning och övervakning av tjänsteleverantörer. Dessa så kallade tredje part kan placera cookies på användarens dator eller enhet när användaren besöker en webbplats, till exempel för att ge riktad reklam till användaren eller analysera besök till olika platser, antal besökare mm.

Findit.se tillåter besökare att dela webbplatsens innehåll på sociala medier. Dessa platser kan sätta sina egna cookies i enlighet med deras egna integritetsvillkor.

Blockera Cookies

De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt, men du kan vanligtvis göra inställningar manuellt i webbläsaren för att avböja cookies om du så önskar. Vi kan då inte garantera att alla delar av vår webbplats kommer att fungera som avsett.

Cookie inställningar varierar beroende på vilken webbläsare du använder. Om du inte vill acceptera cookies kan du ändra webbläsarens inställningar. För mer information gå till webbläsarens hjälp-meny eller liknande.

Observera att vi anser att du har accepterat användningen av cookies, om du inte blockerar dem.

Läs mer om cookies här »