Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Promenadavstånd till stranden och stadslivet

Fräsch och fin lägenhet med balkong i sydvästläge i Torrevieja centrum. Lägenheten har ett ljus vardagsrum, separat kök, två sovrum och en mysig balkong. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med plats för två barn. Här kan du njuta av en fin och välskött gemensamt poolområde.

Bostaden befinner sig i hjärtat av Torrevieja, med några få steg från strandpromenaden där det myllrar av liv i form av restauranger, tivolit, den pittoreska marknaden och mycket mer.

Plats för fyra gäster. Från 45 €/natt. Läs mer om bostaden, se fler bilder och boka på vår hemsida via länken i denna annons.
Annonsör: Más Amigos Bostad Plats: 03183   Visa på karta
kategori: Utländska bostäder Typ: Uthyres
Mera info: https://masamigosbostad.se/sv/br244-h1029.html
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.