Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Kajaker Kanoter SUP brädor

Kajaker Kanoter SUP brädor

Söker du kajak eller kanot med bra paddlings egenskaper när du paddlar. Vi har ett brett urval av olika kajak och kanot modeller vi kan erbjuda till dig, alla våra modeller vi säljer är gjorda med kvalitet. I vårt utbud har vi satsat på ledande kajak och kanot tillverkare som har lång erfarenhet och kunskap av att göra bra kajaker och kanoter. Vi har havskajaker, rekreations kajaker, sit on top kajaker, tandem kajaker och riktigt stabila bas kajaker. Flera olika kanot modeller som är stabila för familje paddling, solo paddling eller kanoter som kan ta rejält med utrustning med för längre övernattnings paddlings turer. Flera olika SUP brädor i olika prisklasser finns i vårt sortiment. På alla modeller kan vi erbjuda snabba och förmånliga leveranser direkt till dig.

Välkommen till Jesaja Sports nya butik kombinerat med showroom där finner du allt inom vatten sport och cykling. Vår nya butik/showroom finns strax utanför centrum i Jakobstad.

- I vår butik kan man handla direkt av oss, ifall vi inte har hemma på lager den produkt man önskar köpa så är leveransiden väldigt kort endast 2-3 dagar på kajaker/kanoter

Bra att veta, när vi beställer hem en kajak / kanot så tillkommer frakt Helsingfors - Jakobstad enligt Kaukokiito kostnad. Vi kan ordna hemleverans av kajaker / kanoter mot en liten extra kostnad.

Vår adress är:
Företagarvägen 18 hall 21
68600 Jakobstad
tel: 040-7529338

Öppet enligt överenskommelse.

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Båtar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.