Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Samsung Galaxy Watch4 i dag

2 000 kr (180 €)

Samsung Galaxy Watch4 i dag
Samsung Galaxy Watch4
Ett felköp som är använd fåtal gånger.
Galaxy Watch4 och Watch4 Classic uppmuntrar till välbefinnande. Med Googles nya operativsystem Wear OS Powered by Samsung har du tillgång till en mängd nya funktioner och appar för såväl avancerad träning som vardagsmotion och hälsa. Här hittar du motivation och variation utifrån din nivå och prestationslust.

Förutom att vara den perfekta träningscoachen fungerar Galaxy Watch4 precis som en mobil. Här kan du kommunicera, lyssna på musik och poddar och få assistans med praktiska göromål som betalning och att styra hemmet på distans. Allt utgår från en smart och bekväm klocka på handleden!
Orginalkartong inkl laddare finns med.
Köpt för 4290 Kr.
Vid smidig affär i dag säljs den för 2000 Kr. Först till kvarn i dag
Kan hämtas eller skickas efter betalning gjord via swich med postnord.
Annonsör: Dan Plats: 41700 Göteborg  Visa på karta
kategori: Accessoarer Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.