Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Fantastisk havsutsikt i Torrevieja

Denna fantastiska lägenhet har tre sovrum och två badrum samt ett kök. Men det bästa utan tvekan är det rymliga vardagsrummet med stora fönster och tillgången till den stora balkongen med enastående utsikt över vattnet. Orienteringen är åt söder, vilket garanterar mycket naturligt ljus under hela året. I samfälligheten finns ett fint poolområde.

Bostaden ligger i närheten av affärer och restauranger och endast ca 110 m till El Cura stranden.

Tre sovrum och plats för sex gäster. Från 69 €/natt. Läs mer om bostaden, se fler bilder och boka på vår hemsida via länken i denna annons.
Annonsör: Más Amigos Bostad Plats: 03183   Visa på karta
kategori: Utländska bostäder Typ: Uthyres
Mera info: https://masamigosbostad.se/sv/br685-h1231.html
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.