Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Lägenhet i Altos del Sol

Lägenhet perfekt belägen i Altos del Sol. Bostaden består utav ett ljust vardagsrum, öppet kök, två sovrum, ett badrum och samt en stor och fin terrass i sydvästläge. I den lugna och trevliga bostadsföreningen finns ett fint poolområde. I närheten finns även mataffärer och ett urval av restauranger och barer. Wi-Fi finns.

Två sovrum och plats för fyra gäster. Från 65 €/natt. Läs mer om bostaden, se fler bilder och boka på vår hemsida via länken i denna annons.
Annonsör: Más Amigos Bostad Plats: 03188   Visa på karta
kategori: Utländska bostäder Typ: Uthyres
Mera info: https://masamigosbostad.se/sv/br682-h1232.html
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.