Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

serval, savann och caracal kattungar

25 000 kr (2 250 €)
De är perfekta för en familj, de anpassar sig till en lägenhet och ett hus på landet. De är sällskapliga, de är den perfekta följeslagaren för dig. De är arbetande katter och kommer att varna dig när det finns en inkräktare, de älskar spel, de är lite som hundkatter, eftersom de älskar att kramas och har en stor storlek. är känsliga och uppmärksamma, de föredrar att bli behandlade som barn De är milda och lydiga, de är lätta att ta hand om. de påverkas lite av hälsoproblem. De äter inte mycket, de är väldigt sportiga, de kommer instinktivt vilja skydda dig i händelse av fara. De har en livsglädje, är glada av naturen, de är mindre ömtåliga som andra katter, är mycket robusta, de är idealiska för en familj med barn och andra husdjur, deras utseende visar dig att livet är vackert, de behöver inte mycket utrymme, de är inte territoriella, de älskar fysiska aktiviteter, de är livliga och målmedvetna

whatsapp: +33744080779
Annonsör: valentina cantoni Plats: 11303 Stockholm  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.