Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

En jättesöt Fransk Bulldog valp tik

28 000 kr (2 520 €)
Vår lilla Fralla är född 12 Nov 2023 *SE 10063/2024 är en pigg, glad och jättesöt tjej. Hon är lyhörd och lättlärd, älskar att vara med och van vid andra hundar. Hon är uppväxt med American Staffordshire terrier och Cane Corso. Hon har en mycket fin nos utan knipta näsborrar och har ett stabilt psyke. Vi söker nu en ny familj som hon kan glädja :-.
Inregistrerad i SKK
Dolda fel och livförsäkrad i Agria.
Hon är äldre än 8 veckor och redo för leverans då hon också är :
- avmaskad
- vaccinerad
- med aktuell veterinärbesiktning 7 dagar.
- vi ordnar med alla exportdokument. Hon har pass.
- transport till självkostnadspris kan ordnas

Far Dron Paruzevanski SE 12869/2020 BPH, patella, hjärta u.a.
Mor Flexy SE 43740/2021

Besök gärna vår kennel på FB - Annica Ninas kennel eller vår hemsida Annicanina.se alt. Annicanina.com så får ni mer information om oss.

Om du är intresserad, vill vi ha en personlig kontakt med dig så skicka med ditt telefonnummer så ringer jag upp så snart jag kan.
Med vänlig hälsning, Annica
Annonsör: Annica Plats: 28491 Perstorp  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.