Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Två rum + kök uthyres i Vasa centrum

620 €
Tvårummare i fint skick, 50 m2 uthyres på Handelsesplanaden 38 i Vasa. Lägenheten är på en central men lugn plats. Den finns på första bostadsvåningen i hisshus och har inglasad balkong. I köket finns diskmaskin och i badrummet uttag för tvättmaskin. I bostadsbolaget finns en fin tvättstuga med torkrum samt bastu m.m. Bilplats kan hyras via husets disponent. Hyran är 620 €/månad + vatten 18€/person. Lägenheten är ledig och uthyres till rökfria personer utan husdjur. Garantihyra är 620 euro. Kredituppgifter kontrolleras. Hyresgästen skall ha egen hemförsäkring. För närmare info och visning ring 050 5864115. Vastaukset myös suomeksi.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.