Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Stall

9 000 €
Säljes välplanerat och praktiskt stall på 54 kvadratmeter. Stallet finns i Rökiö, byggår 2016, stått tomt sedan 2019. I dagsläget 2 boxplatser, utrymme för en tredje box finns. Ca 15 kvadratmeter isolerad, varm sadelkammare med gott om plats för förvaring av utrustning och foder. Stallet är planerat så att det även är möjligt att öppna upp mellan boxarna samt det finns dörrar därifrån direkt ut i hagen, och på så sätt kan man enkelt hålla hästarna på lösdrift om så önskas.

Stallet står på en ca 2250 kvadrameter arrendetomt, med möjligheter till hage över hela ytan som består av åkermark och lite skog. Arrenderätt av tomten till år 2066 överförs till eventuell köpare av stallet.

Inga av stallets innerväggar är bärande, och i och med detta är det enkelt att vid behov göra ändringar i planlösningen. Därmed kan byggnaden också säljas till andra ändamål, som t.ex lagerutrymme eller garage.

Säljes i första hand, men även uthyrning kan vara av intresse.
Annonsör: Carin Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Lokaler & fastigheter Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.