Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Saxlift MS1932 EL 8m

75 000 kr (6 750 €)
Vi har liftar ifrån årsmodell från 2018 och framåt.

Pris från: 60.000 kr + moms

Saxliftar med 8meters arbetshöjd, MS 1932.
Är ni ute efter en liten och smidig saxlift som ger dig möjlighet att jobba på 7,6 meters höjd inom eller utomhus, så har ni hittat rätt.

- Utsläppsfri elektrisk drift
- Framhjulsdrift och en inre svängradie på noll
- 0,9m extra utskjut av plattformen
- Automatisk batteriladdare
- Proportionella kontroller för drivfunktioner
- Automatisk broms på bakhjulen
- Begränsad hastigheten medan den är förhöjd
- Nödstopp vid både plattform och markkontroll
- Solida avtrycksfria däck
- 230v uttag i plattform

Vi har för närvarande mer än 800 liftar på lager, både nya och begagnade i alla storlekar och modeller. Från 4,9m till 57m och vi kan i regel alltid erbjuda dig ett prisvärt alternativ i den klassen som du behöver.

Vi släpper inte kunden efter avslutad affär. Vi bistår alltid våra kunder med det som kan tänkas behövas i efterhand. För service, support, reservdelar, information eller kanske en lift till så är du alltid välkommen att vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet av liftar och kan bistå kunden med det allra mesta som har med liftar att göra. Vi värdesätter vår kundnöjdhet och vi gör allt vi kan för dig som kund hos oss.

Kontakta oss om du är ute efter en självgående arbetsplattform, bygg plattform, skylift, saxlift eller någon annan sorts bygglift. Vi tillhandahåller även specialliftar, billiftar, larvbandsliftar, bomliftar, saxliftar kompaktliftar, saxlift. Har du ett behov av en lift så har vi i regel alltid en lösning. Ta mer än gärna kontakt med oss idag för vidare konsultation angående arbets plattformar.

Vi är även märkesoberoende och talar inte gott om något speciellt märke utan rekommenderar alltid den liften som vi anser är det bäste alternativet för dig i den klassen du behöver.
Årsmodell: 2018
Märke: Yamei Modell: MS1932
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Maskiner & utrustning Typ: Säljes
Mera info: https://www.mylift.se
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.