Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Tillfälligt boende i Vännäs

500 kr (45 €)
Vi kommer vara bortresta längre tid mars-juli och är öppna för underhyresgäst medan vi är borta.
Sovrummet med dubbelsäng
Köket är stort och har tilltaget bord.
Två ovanstående rummen är hyresgästens egna alla dagar, men hallen, toaletten och andaktsrummet delas en dag i veckan när en andakt ordnas av hyresvärden, därför är det viktigt att hyresgästen har en djup respekt för den kristna tron. I huset finns en annan lägenhet. I källaren finns tvättstuga.

Hyran ligger på 5200SEK i månaden inkl el, vatten. Kan betalas i € vid behov. Om intresse finns så får du skriva om dig själv. Även om du bara vill hyra delar av tiden.
Annonsör: Joel Plats: 91133 Vännäs  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.