Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

American bully xxl

35 000 kr (3 150 €)
Hej nu har vi fått 11 friska valpar 9 tikar 2 hanar pappan är en stor Björn på hela 80kg och 70 i mankhöjd. Mamman Dora väger 58kg har en mankhöjd på 54. Båda föräldrarna har en stamtavla i abkc mamman är även hälsotestad med bra resultat både mamman och pappan kommer från världskända blodslinjer pappan har blodslinjer från probulls m.mMamman har blodslinjer från Sebalines m.m. Är ni ute efter stora bullys som inte finns i Sverige och ni söker massa och storlek hör av er vi kommer inte skänka bort våra hundar som alla andra gör vill man ha en snygg bully xxl då kostar det!mer info kommer snart! valparna är leveransklara 2024/03/02 skriv en kort presentation om er/dej själva vi är måna vart våra valpar hamnar avbetalning går och lösa mvh ENORMBULLYXXL vi finns även på instagram
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.