Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Webbutikens slutlager, ett stort parti olika luppar, förstoringsglas m.m

4 960 €
Hela slutlagret, nästan 2000 produkter, mer än 70 olika artiklar. Det bokförda värdet av lagret till inköpspriser inkl. frakt + tull är mer än 13 000,00 eur, säljs till ett realisationspris på 4 000 eur moms 0.

Webbutiken Luuppitalo.com har stängts och verksamheten har legat på bordet i flera år. För den som är intresserad av att starta om verksamheten finns även möjlighet att köpa kund-, produkt- och leverantörsregister, webbutiks produktbeskrivningar, produktbroschyrer, allt elektroniskt material som kan uppdateras med mindre uppdateringar istället för att behöva börja omskapa allt. från början. Utropspriset för detta paket är 10 000 eur / ett rimligt erbjudande kan lämnas.

Köparen av slutlagret får därför ett parti varor att sälja till en avsevärd rabatt, t ex vid sidan av sin nuvarande verksamhet eller som en tilläggsförsäljning, priset på slutlagret inkluderar inte elektroniskt material.

Lagerlista/katalog, packlista och inventarielista finns på begäran.

Kontakter gärna i engelska:
Toni Korte
tkorte@luuppitalo.com
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Affärer & företag Typ: Säljes
Mera info: http://www.luuppitalo.com
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.