Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Westline 27 D4-270 - Nyproducerad

2 095 000 kr (188 550 €)
Westline 27 är den perfekta året-runt båten som går bra i såväl finväder som stormväder. Båten gör upp till 31 knop i toppfart och behaglig marschfart är ca 22-27 knop. Den har bra lastkapacitet och är enkel att manövrera. Båten är gjord som en arbetsbåt under vattenlinjen med rak axel och som fritidsbåt ovanför. Westline 27 är tänkt som en arbets-/transportbåt med övernattningsmöjligheter. Båten har en bekväm koj med plats för två personer och en separat toalett.

På det rymliga akterdäcket med löstagbara grindar kan du med fördel lasta mycket, det finns också möjlighet till bekvämligheter såsom uppfällbara bänkar och bord. Allt för att du ska kunna utrusta båten efter just dina behov och önskemål!

Just nu har vi en båt i produktionens slutskede vilket gör att Ni kan vara med och påverka utrustning mm. Välkomna till oss i Uddevalla för personlig visning.
Årsmodell: 2023
Märke: Westline Modell: 27
Annonsör: Johan Holm Plats: 45155 Uddevalla  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Mera info: https://www.westlineboats.se/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.