Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Westline 270 Sport

1 695 000 kr (152 550 €)
Westline 270 Sport är den optimala walkaroundbåten för dig som drömmer om ett aktivt båtliv med familj och vänner. En mångsidig båt för dagsutflykter och vattensport eller en weekend med övernattning.

Båten har fantastiska sjöegenskaper tack vare det vassa skrovet med 24 graders bottenvinkel, vilket ger en säker, mjuk och solid gång även när det går kraftig sjö. Med smarta och generösa stuvutrymmen, genomtänkt kapellösning, rymlig toalett, rymlig sittgrupp med bord i aktern samt komfortabla övernattningar i den fasta dubbelsängen. Detta är lösningar som garanterar Er komfortabla och fantastiska upplevelser till sjöss.

Upplev förtrollande dagar, kvällar och nätter till sjöss med Westline 270 Sport.

Specifikation:

Volvo Penta 3.0 300hk
PTA - powertrim assistent
Färddator
Zipwake trimplan
12 plotter
Komplett teakdäck 12mm
Landström
Dusch på badbrygga
Elektrisk toalett
mm

Kontakta oss för mer info
Årsmodell: 2023
Märke: Westline Modell: 270 Sport
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Båtar Typ: Säljes
Mera info: https://www.westlineboats.se/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.