Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Westline 365 sportcoupe - 2020

2 795 000 kr (251 550 €)
Med sin moderna design, stora taklucka och avancerade teknik är Westline 365 Sport Coupé redo för fina sommardagar till havs. Båten har fina umgängesytor, 2 st dubbelsängar, stor toalett med separat dusch mm. I sittbrunnen finns pentry, stor rundsoffa och generösa förvarings- och arbetsutrymmen. Den stora badbryggan lämpar sig för umgänge, sol och bad, samt där även rib eller vattenskoter kan förvaras. Med god bränsleekonomi och fantastiska sjöegenskaper kan vi garantera härliga stunder till havs. Hämta familj och vänner, packa väskan och på med badkläderna – det är dags att skapa minnen!

Specifikation:

Volvo Penta D6 370 Hk
Komplett teakdäck 12mm
Ankarspel akter
Ankarspel stäv
Bogpropeller
Landström
Värmare diesel
Defroster
Plotter 12
Radar
Tv i båda kabiner
Ugn
Soldyna fördäck
Extra kylbox
mm

Kontakta oss för mer information
Årsmodell: 2020
Märke: Westline Modell: 365 Sport Coupé
Annonsör: Johan Holm Plats: 45155 Uddevalla  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Mera info: https://www.westlineboats.se/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.