Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Multigenerations labradoodle

35 000 kr (3 150 €)
Jag söker familjer som har massor av kärlek och ett stabilt hem till mina labradoodle valpar, det finns en flicka och tre pojkar kvar alla är i färgen aprikos

Valparna är födda den 28 okt och leveransklara den 21 dec. Båda föräldrarna har genomgått de hälsoundersökningar som krävs med utmärkt resultat.

Som individer har föräldrarna alla de egenskaper en labradoodle ska ha, sociala, lättlärda, vänliga och energiska, ingen jaktinstinkt finns.

De första åtta veckorna är otroligt viktiga för valpens utveckling, valpar behöver en trygg och bra start i livet med vardaglig omvårdnad, lek och massvis av kärlek.

När valparna lämnar mitt hem för att åka till sina nya familjer, ska de vara både socialiserade och miljötränade så att övergången blir så smidig som möjligt.

Valparna växer upp i mitt hem, vilket gör att valparna är vana vid alla ljud som sker i vardagen och som annars kan vara väldigt skrämmande för en liten valp.

Du som är seriöst intresserad är välkommen att höra av dig så berättar jag mer.

Givetvis, är valparna vaccinerade, veterinärvårdsbesiktigade, chippade när de åker till sina nya hem
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.