Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Arbetstält Flexshelters bågformat 4,00 x 4,00 m

59 838 kr (5 385 €)
Uppblåsbart bågformat arbetstält för många olika ändamål, från nödsituationsuppgifter till vägarbete, konstruktion, skydd, förvaring och mycket mer. Det robusta bågformade arbetstältet av hög kvalitet kan monteras på bara 10-15 minuter med en kompressor eller liknande. Det robusta bågformade arbetstältet är lätt att transportera och förvara när det inte används. Det speciella överdraget med en PVC-beläggning är starkt, hållbart och du kan till och med använda det bågformade arbetstältet som ett skydd för svetsning utomhus.
Pris inkl moms SEK 59838:-
Artikel WT63170
Beställning och order sker på vår hemsida http://www.allhall.se , där du även kan se alla andra modeller.
Där finns också all övrig information.
För övriga upplysningar, ring Stefan Haglöf 0703-878780
PRODUKTSPECIFIKATIONER:
Bredd 4,00 m.
Längd 4,00 m.
Nockhöjd 2,20 m.
Material Polyester som har ett skyddande lag av PVC
Ram Glasfiber i stark kvalitet
Färg Vit / gul
Brandsäkerhet Flammhämmande
Vattentät 100 Vattentät
Vikt 80 kg.
Inkluderat Väska
Förpackningsstorlek: Box 1: 75,0 x 40,0 x 130,0
De bågformade arbetstälten FleXshelter PRO är det självklara valet för många olika uppgifter, allt från nödsituationsuppgifter till olika jobb inom bygg, industri, jordbruk och mer. Du kan slå upp det robusta bågformade tältet på bara 10-15 minuter med en kompressor eller luft från en tryckflaska eller cylinder. Eftersom det robusta arbetstältet är så enkelt att transportera och slå upp används det ofta av yrkesverksamma såsom polis, nödhjälp, brandkårer, militären och många fler. Det är snabbt och enkelt att slå upp de stora och robusta arbetstälten så att du kan vara redo att genomföra ditt jobb ostört av allmänheten, fotografer, nyfikna ögon och andra obehöriga.
ALLHALL I SVERIGE AB
Regementsvägen 7 19278 SOLLENTUNA Org.nr: 556671-0769
Mobil: 0703878780 http://www.allhall.se Kontor: 08 41002727 info@allhall.se
Årsmodell: 2023
Märke: Allhall AB Modell: Arbetstält Flexshelt
Annonsör: Allhall AB Plats: 19278 Sollentuna  Visa på karta
kategori: Entreprenadmaskiner Typ: Säljes
Mera info: http://www.allhall.se
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.