Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

SÅLD!

Renoverad iPhone 11 64 GB - mobiltelefon, Gul (Mycket bra skick)

269 €

Produkt nr: PB-IP11-64YEL-M

Tillverkare: APPLE

Modell: iPhone 11

Lagringskapacitet 64 GB

Utgivningsår 2019

Färg: Gul

Gradering: Mycket bra
Produkten kan ha lätt slitage som små repor eller mindre märken på ramen. Enstaka små repor är tillåtna på skärmen. Produkten är olåst, testad och fungerar som en ny. Batteriet garanteras vara högre än 80% av dess ursprungliga kapacitet.

Filma i 4K, ta vackra porträtt och vidsträckta landskap med det helt nya dubbelkamerasystemet. Ta dina bästa mörkerbilder med Nattläge. Upplev verklighetstrogna färger i bilder, videor och spel på den 6,1 tum stora Liquid Retina-skärmen. Dra nytta av enastående prestanda med A13 Bionic för spel, förstärkt verklighet (AR) och fotografering. Gör mer och ladda mindre med ett batteri som räcker hela dagen. Och vattentålighet på upp till 2 meter i 30 minuter känns ju tryggt.

Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Telefoner Typ: Säljes
Mera info: https://www.smartdeals.fi/products/3454904
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.