Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Fransk bulldogg

3 000 kr (270 €)
Vi är en barnfamilj från en förort i Stockholm som alltid har haft hund, fransk bulldogg i över 10år och har nu för första gången fått valpar, 4st varav 2 tikar och 2 hanar.

Vi har 1 tik kvar, född 24/8-23, och är leveransklar sedan 19 oktober. Lilo är Brindle tigrerad. Valpen är uppfödd på bra mat, har blivit avmaskade och kloklippta kontinuerligt 1 gång per vecka. Lilo Leker gärna med leksaker, sina syskon och gosar. Vid leverans är valpen veterinärbesiktigad, vaccinerad, chippad och har Dolda Fel försäkring hos AGRIA.

Valpen levereras med stamtavla, köpeavtal, veterinärsbesiktningsintyg, hundmat för första veckan, leksak, filt, halsband och koppel. Vid intresse av valp så mejla beskrivning om vem du/ni är, erfarenhet och om er vardag/förutsättningar att ta han om valp.

Finns i Hässelby, Stockholm, Sverige.
Pris: 30 000kr OBS! Avbetalning är EJ aktuellt.
Annonsör: Andrea Lindroos Plats: 16554 Hässelby  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.