Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Toypudel / dvärgpudel valpar

35 000 kr (3 150 €)
Iris har tre underbara röda hanvalpar som är uppfödda i hemmiljö. De kommer att bli toypudel eller liten dvärgpudel. De är redo att flytta den 3 oktober då de är 8 veckor. För att ta med valpen till Finland krävs vissa intyg och extra verterinärintyg och pass. Jag ordnar allt detta så det är klart när ni hämtar valpen.
Valparna har stamtavlor, kommer att vara veterinärbesiktade, chipmärkta, vaccinerade samt allt extra för att flytta till Finland, dolda fel försäkrade, valplatsen kommer med, med valpmat, halsband, filt, leksak mm. I priset ingår allt detta.
Annonsör: Camilla Lennell Plats: 78172   Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.