Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Fjällstuga i Hemavan, Klippkanten 2C

Nu har ni möjlighet att förvärva ett mycket fint fritidshus med bra läge nära skidbacken och fällforsliften, här har man ski-in / ski-out.
Skoterled går hela vägen upp till Klippkanten och skoterparkering finns nära huset.
Kungsleden ligger en kort promenad bort med härliga vandringsleder på sommaren och fina skidspår vintertid, att åka runt Kobåset är ett måste!

Välkommen in till ett mycket smakfullt och påkostat hus som är byggt i fin stil med panoramafönster i allrum och kök, här har man man magisk utsikt över fjällen!
Entréplan har en inbjudande hall med bra förvaring av ytterkläder, tre sovrum varav ett stort med plats för dubbelsäng. Påkostat badrum med stora gråa klinkers plattor på golv och vägg, fin badrumskommod, handdukstork samt glasad duschhörna med tackdusch. Trevlig bastu med glasvägg och glasdörr, bastulav och panel i värmebehandlad asp. I badrummet finns även en balkongdörr till uteplatsen. Bv erbjuder även ett skotergarage med separat ingång, mycket praktiskt utrymme för ytterkläder, hjälmar, skidor m.m.

Fin trappa till övervåningen och här kommer man direkt till allrum, matplats och kök. Köksinredning från Ballingslöv med inbyggda vitvaror och i ena delen på barköket är det en infälld vinkyl, allrum med panoramafönster och braskamin. Vidare finns det utgång till en mycket stor balkong som har sol stora delar av dygnet, här kan man sitta och njuta av en fin utsikt!
Två sovrum vara ett större som har en egen walk-in closet och egen ingång till ett fint påkostat badrum.

Huset är slut besiktad och inflyttningsklart.
Räcken till balkongen och rör till kaminen kommer att sättas upp under augusti/ september.
Fiber är beställt.

Mer bilder och kontaktuppgifter till mäklare i länken:

https://www.maklarringen.se/fritidshus/hemavan/storuman/hemavanbirke/klippkanten-2c-ji-obj31963_1992980304?utm_source=hemnet&utm_medium=referral
Annonsör: André From Plats: 92066 Hemavan  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.