Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Valack med kapacitet

165 000 kr (14 850 €)
Terral är en helt fantastisk häst som är otroligt arbetsvillig, lagom pigg och gångarter utöver det vanliga. Han ger en underbar känsla i ridning men det är svårt att få med på film och behöver verkligen upplevas. Han kan, öppna, slutna, skänkelvikningar, enkla byten och spansk skritt. Piaff och byten är påbörjat, där behöver han mer styrka, han är ju bara 5 år. Inhoppad lägre höjder. Han är en lätt lärd, pigg och nyfiken häst. Ej viktbärande då han är en nättare modell av häst. Snäll i hantering, något ovan att duscha men de går. Snäll med hovslagaren, skodd fram, barfota bak.
Han kan ridas ut på ensam och i grupp, stå ensam i stallet. Trafiksäker. Han har grönt pass och står som cruzado. Går rakt på transporten och står lugnt under färd. han ogillar dock rampen så step in är att föredra. Han går på rampen men de krävs lite övertalning och lite tid, övertygad om att det går att öva bort.
Röntgad ben rygg hals, besiktad UA
Säljes gärna till en satsande ryttare som tar tillvara på hans otroliga kapacitet, vill gärna se honom på tävlingsbanorna i framtiden :
skickar gärna film på whats app +46790164197
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.