Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Maltipoo Toy valpar

32 000 kr (2 880 €)
Nu har vi fått en underbar kull med små maltipoo Toy valpar! Mamma och pappa är sunda individer med underbar mentalitet . Valparna är leverans klara den 7 oktober då dom är 8 veckor och är då avmaskade chippade och vaccinerade och Vetrinär besiktade och givetvis doldafel försäkrade! Med valpen följer även ett stort valp paket. Vi söker endast det bästa till våra små så är ni klara med att ni söker en liten maltipoo Toy så hör gärna av er för mer information! Vill man tinga en valp tas en avgift på 5000 kronor som endast återbetalas om det skulle vara något fel på valpen vid besiktningen! Mvh Anki sökord cavapoo,maltipoo, havapoo malteser, pudel
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.