Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Silverlabrador

30 000 kr (2 700 €)
Nu finns chansen att vara med från början!

Vi är uppfödare av renrasiga labrador retriever med färgerna silver och charcoal, de färgerna uppkommer då labradorer med färgerna brun och svart bär på dilutionsgenen som ger en ljusare variant av grundfärgen samma gen finns hos många andra raser och djurarter.

Samtliga av våra avelsdjur har själva, eller har föräldrar med stamtavlor från utlandet, valparna registreras i Jordbruksverket då FCI som Svenska kennelklubben tillhör inte godkänner färgen ännu.

En valp från oss är uppfödd i hemmiljö på en gård på landet med barn, katter, hästar och höns. Här tränas och socialiseras de gradvis allt eftersom de utvecklas, för att vara redo att flytta till Er vid 8 veckors ålder.
Då är de också avmaskade, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade, doldafelförsäkrade i 3år och har med sig ett flytta-hemifrånkit. Samt givetvis livstids support från oss!

Vi är seriösa som uppfödare och följer givetvis rekommendationerna för hälsotester hos labrador på de djur vi avlar på! Valparna flyttar tidigast 7 oktober när de är 8 veckor.
Leverans kan ordnas.

Hör av dig för att stå med på vår intressent-lista om du är seriöst intresserad.

Följ oss gärna på Facebook: Silverlabradorerna på Harstahopen

Bilderna är på valparna.

Silverlabrador silverlabradorvalpar labrador labradorretriver charcole charcolevalpar labradorvalp labradorvalpar
Annonsör: Therese Plats: 61199 Tystberga  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.