Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Cockerpoo - tre valpar kvar

25 000 kr (2 250 €)
Två av Ryaåsens finaste avelshundar Elsa och Sammy har fått sju ljuvliga valpar, varav tre fortfarande finns kvar till försäljning. Bägge föräldrarna är engelsk cockerpoo - en av de mest populära familjehundarna just nu. Valparna är leveransklara den 11-12 augusti. Det är en hane och två tikar. Dessa kommer att bli cirka 40 cm höga och väga cirka 10 kg som fullvuxna. Föräldrarna har genomgått hälsoundersökning utan anmärkning.

Vid leverans är valparna besiktigade, vaccinerade, chippade, avmaskade och försäkrade i Sveland. I köpet ingår också vårt uppskattade startpaket med valpkoppel, kvalitetsfoder, leksak och alla instruktioner ni kan behöva som nyblivna valpägare.

Ryaåsens Kennel har bedrivit professionell uppfödning av engelsk cockerpoo sedan 2008. Med över 15 års erfarenhet i branschen kan du vara trygg med att vi tar hand om din hundaffär på ett seriöst och tryggt sätt. Gå gärna in och läs på vår hemsida, Facebook och Instagram. Där kan ni även ta del av andras recensioner av vår fina verksamhet.

Ryaåsens Kennel ligger i Borås, 40 minuters bilfärd från Landvetter flygplats.

Tel: +46 70 438 41 71
www.ryaasens.se
www.facebook.com/ryaasenshundar
www.instagram.com/ryaasenscockerpoo_labradoodle
Annonsör: Karin Lannerhall Plats: 50475 Borås  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.