Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

Afrikanska Papegojor

750 kr (68 €)
Säljer afrikanska grå papegojor som kommer att vara 3 månader gamla den tredje veckan i juli. De är väldigt sociala och trivs i människors sällskap. Levereras med dokumentation, inklusive ID-märkning. De kan säljas som ett par eller enstaka försedd med en bur och några leksaker. Alla våra papegojor handmatas från kläckningsstadiet till mognad. De är väldigt energiska, nyfikna och väl socialiserade. De kommer utan tvekan att dra till sig för mycket uppmärksamhet redan när de lär sig att imitera ljud. Vi letar efter ett bra hem som kan ge dem uppmärksamhet och den kärlek de förtjänar. De gillar interaktion, mys och lek och kommer alltid att finnas där för dig. Om du är intresserad, skicka ett meddelande till oss! De förtjänar ett kärleksfullt hem och vi vill hitta den perfekta matchningen. Inkluderar leksaker, mat.
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: FRITID & HOBBY Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.