Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Jättefin cavalier King Charles spaniel tjej flyttklar

20 000 kr (1 800 €)
Ronja är en black and tan med cavalier King Charles spaniel tjej som nu är flyttklar och ledig efter ett sent återbud. Hon är vaccinerad, id märkt och avmaskad, besiktad och redo att hitta sitt nya hem. Kommer att ha pass och vars avmaskad om hon flyttar till Finland.

Ronja är en mycket social, trevlig och aktiv tjej som älskar att hänga på å vara med där det händer nåt. Hon är mycket van vid barn hund och katt.

Föräldrarna är båda cavalierer med stamtavla, Ronja har inte stamtavla.

Föräldrarna är friska och testade bland annat för patella, hjärta och ögon. De är väldigt barnkära.

Vi skickar gärna fler bilder och filmer vid seriöst intresse.

Vi bor själva i Sundsvall men brukar även kunna mötas upp i Stockholm vid flytt om man vill det.
Annonsör: Caroline Plats: 10005 Stockholm  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.