Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Fina röda dvärg pudel valpar

3 000 kr (270 €)
Vi har en kull med mycket fina pudelbäbisar som kan bli mellan eller dvärgpudlar som vuxna. Färgen kan bli röd eller aprikos.

Föräldrarna är mycket trevliga de är friska och testade med hjärta, patella, ögonlysta och testade för prcd. Föräldrarna har inte stamtavla och det kommer inte valparna heller att ha.

Vid flytt är de vaccinerade id märkta och besiktade samt försäkrade och dolda fel försäkrade i Agria. Pass och rabies vaccinering när det behövs. De blir vana vid barn hund och katt och all hantering. De hinner åka lite bil och vi hinner påbörja lite kissträning. Valparna är flyttklara i början av april då de är över 8 veckor.

Vi bor i Sundsvall i Sverige men kan även mötas upp i Stockholm.

Vi skickar gärna bilder och mer info vid seriöst intresse
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.