Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Goldendoodles, veckan innan midsommar

27 000 kr (2 430 €)
Goldendoodlevalpar väntas runt 20 april 2023 och kommer vara leveransklara veckan innan midsommar ungefär. Föräldrarna är multigenerations goldendoodles med lockig respektive vågig päls, de fäller mycket lite. Båda är lättlärda, barnkära familjehundar med mycket trevligt temperament som kan passa även till förstagångsägare om en är beredd att lägga ned tid och kärlek. Givetvis är de hälsotestade med goda resultat, röntgade höfter/knän och ögonlystna. Pappan är ljus i pälsen och mamman är svart. De är fullstora goldendoodles och valparna kommer troligtvis bli stora nallebjörnar runt 25-30 kg. Det här är deras andra kull, för cirka 2 år sedan föddes åtta ljuvliga svarta och beiga valpar som ni kan se på bilderna. Följ med från början, valpgrupp finns på Facebook. Tingningsavgift 4000 kr, återfås inte vid ånger.


Valpar från tidigare kull har också sålts till Finland.

Annonsör: Ida-M Plats: 90435 Umeå  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.