Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Jakthundar Catahoula

15 000 kr (1 500 €)
STÄLLANDE VILDSVIN/ÄLG

Catahoula Leopard Dog!
En av världens äldsta hundraser. Härstammar från indianerna i Louisiana. 1979 blev rasen symbolen för Louisiana som national stat dog.
De är unika av flera anledningar. En är deras sätt att arbeta när de håller/ställer djur. De arbetar ansikte mot ansikte, är utrustade med en unika förmåga att lyfta sig själva rätt upp och förflytta sig sidledes. Catahoula har ett kraftigt tydligt ståndskall.
Catahoula är en hundras som vill och behöver vara nära sin familj. Utveckla starkt band. När detta är utvecklat är Catahoulan förarmjuk, och gör sitt yttersta för att göra rätt.

Vi har pappa och släktingar till dessa valpar hemma. Far- och morföräldrar har vi själva hämtat från USA.
I många generationerna bakåt har våra avelshundar används aktivt och varit framgångsrika i jakt. Självklart även dessa valpars föräldrar.
Förutom att de är mycket goda i jakt, har de även en otroligt god spårförmåga, och lämpar sig väl för eftersök.
Alla valparna har genomgått en valputvärdering. Det är en beskrivning av valpens mentalitet, sociala förmåga mm. Utifrån detta matchar vi dem med nya ägare. Valparna kommer självklart ha stamtavla, alla vaccinationer, pass. Vi har redan startat upp spårträning, inkallning och de kommer ha mött gris innan de går till ny ägare.

Vi söker seriösa jägare, med stort hjärta för hund. Gärna med familj som tar in valpen som en familjemedlem. Med fördel använder hunden i annat arbete också så som lydnad, agility, osv. Och på bästa sätt förvaltar dess jaktegenskaper.

Dessa hundar skall INTE leva ett liv i en hundgård. De skall vara en självklar viktig medlem i familjen.
Det här är för dem som vill ha något unikt.
Hjärtligt välkomna att ta kontakt, komma och hälsa på oss.
Vi finns på FB,
https://www.facebook.com/Cold-Corner-Catahoulas-1307745569253413/
om ni vill följa oss🙂.
Vänligen Gitte och Axel
0046 709-447 507.
Välkomna 🌻☀️♥️
Annonsör: Gitte Plats: 28793 Strömsnäsbruk  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.