Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Blandras valpar Mor Leonberger Pyreneer, Far Berner Sennen

2 100 kr (210 €)
Stora fina blandras valpar med underbart psyke och friska linjer lev.klara 2/10.
23000 sek.

6 tikar och 2 hanar.
1 tik är redan tingad

De kommer då vara vana med barn och andra hundar, vara avmaskade, vaccinerade, veterinärbesiktade, chip och id-märkta och försäkrade med valp och dolda fel försäkring.

De kommer också få med sig 3 kilo hundmat av det foder de äter så att övergången blir så smidig som möjligt.

Valparna är uppväxta i hemmiljö och är vana med ljud som musik, dammsugare etc. och vi tränar redan rumsrenheten så det borde vara relativt klart redan vid leverans.

När de växer upp kommer de vara utmärkta lättlärda och mysiga familjehundar, och familjens flock är allt för de, så det finns ingen risk att de skulle följa med en främling om de satt kopplade utanför en butik tex.

Den här blandningen har vi fött upp tidigare med samma mamma och pappa så vi vet redan att det blir underbara hundar av denna mix, och de brukar gå ihop med alla andra sorters djur också som katter och hästar etc.

De kräver inte massor med motion, men hakar gärna på i skogen, bergen och till sjöss om de får det, men blir alltså inte stressade eller understimulerade vid vanliga vardags promenader.

Vi har även en grupp där tidigare och nu nya ägare får gå med i där bilder på hundarna läggs upp och där alla kan utbyta erfarenheter eller bara dela roliga upplevelser med varandra etc. Så där kan ni få se fler bilder och filmer vid intresse.

Kort 1-4 är några av valparna nu
Kort 5 Några av valparna från tidigare kull
Kort 6 Mamman och pappan

*Vid tingande av valp förskottsbetalas en del av köpesumman på 460€ 5000:- sek som inte återfås om köparen ångrar sig.
Annonsör: Jeanette Eriksson Plats: 13544 Tyresö  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.