Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Hobbyekonomiboken

499 kr (45 €)
Den består av bilder som sammanfattar erfarenheter från att gå från egen affärsidé till produkt till informerad marknad till kostnadstäckning samt till att försöka få egen finansiell lön.

Till stöd för boken finns dataprogram som innehåller strukturerad kunskap och funktioner som alla stödjer aktiviteter som utvecklar användare inom hushåll och hobby och soloföretag till ekonom och handelsman. Pris 0 till 5 tkr för hobbyekonomiboken och licenser.

Hälsningar från Hans Danielssons hobby.
Hemsida www.hadan.se
#Hobbyekonomi
Epost hadansystems@gmail.com
http:/www.hadan.se/lankar/digital.html
Youtube http://youtu.be/gdysKs-h91s
Annonsör: Hans Danielsson Plats: 17757 Järfälla  Visa på karta
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Mera info: http://www.hadan.se
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.