Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Lowrance Elite FS9 med Active Imaging 3in-1 givare

999 €
Helt nya Lowrance Elite FS. Uppföljaren till omåttligt populära Elite ti2. Elite FS kombinerar kraften av alla Lowrance ekolodstekniker med den nya, högupplösta ActiveTarget™ Live Sonar-tekniken med en display som är användarvänlig och enkel att installera.


Elite Fishing System FS kombinerar kraften från Lowrance nyaste teknologi för att leta fisk med en skärm för bättre pris som är enklare att använda och installera. FS har ett integrerat stöd för ActiveTarget™-tekniken, den högupplösta Active Imaging™ med Lowrance CHIRP, SideScan och DownScan Imaging™ för kompalitet med ett stort utbud av teknik. Elite FS ger dig därför det du behöver för att hitta och fånga mer fisk.


Se strukturer i en helt ny nivå av detaljrikedom och på längre håll än någonsin med Active Imaging™ 3-in-1-ekolod med CHIRP, SideScan och DownScan med FishReveal™. Få ut det bästa av CHIRP och Downscan Imaging™ på en skärm med FishReveal som ger dig möjlighet att enkelt skilja fisk från strukturer med detaljerade DownScan-bilder.


Fiska smartare när du vet exakt vad fisken gör i realtid med ActiveTarget™ Live Sonar. Njut av en högupplöst bild med fiskens rörelser och se hur de simmar i realtid in och ut i olika strukturer. Se enkelt hur de svarar på din presentation och utveckla eller byt din fisketeknik när du behöver det.


FÖRPACKNINGEN INNEHÅLLER:


Lowrance Elite FS 9 Kartplotter


ELITE-7 FS-sun cover
Monteringsbygel
Spänningskabel
Activeimaging 3-In-1 Transducer, Givare
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.