Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

Stålbåt motorbåt f d motorseglare

340 000 kr (30 600 €)
Den familjevänliga stålbåten Salka är till salu. Den har vart i vår ägo sedan 1991. Båten är ursprungligen en motorseglare men används numera som motorbåt. Storleken 10,5 * 3,15 m med djupgående på 1,35 m. Båten är mycket välutrustad samt välskött och anpassad till moderna krav. 2001 monterades en ny motor, Volvo Penta TAMD 22 P, 105 hk. Gångtid för närvarande ca 2000 timmar. Med en för brukning på 4,5 liter per timme. Marchfart 6,7 – 7 knop beroende på yttre omständigheter.

Båten är utrustad med bl a följande:
Autopilot
GPS-plotter
Vhf
Ekolod
Bogpropeller
Ankarspel
Värmare
Fullt utrustad pentry
Toalett med septiktank
Mm

Båten fungerar utmärkt för längre resor. Har bl a besökt Åland och Norrlandskusten. Båten passar även utmärkt för sol och bad, tack vare stora däcksytor, badplattform och stor sittbrunn.

Du som är intresserad, hör av dig per telefon eller e-post. Mängder av bilder och omfattande beskrivning och utrustningslista finns. Du får dem gärna per e-post. Båten sjösatt och klar för provkörning. Seriösa bud kommer att beaktas.
Årsmodell: 1983
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Båtar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.