Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

Toyota supra mk3

150 000 kr (13 500 €)
Hallå

Funderar på att sälja min bil nu som jag haft ett tag. Det är då en Toyota supra mk3 targa med en 7mgte motor samt manuell. Det är en väldigt fin bil som får många blickar. Har fixat en hel del på den så att den är helt körklar. Det är en väldigt bra sommarbil enligt mig går väldigt bra på vägarna.

Detta kan man se positivt och negativt dock, bilen är då trimmad. Så grundmappningen ligger på 400 hk men den klarar upp mot 500hk.

Det som är nytt Under min ägo
Ecu
Generator
Batteri
Bränslepump
Spridare 650cc
Fuelrail
Ventilkåpspackning
Tändstift
Bränsleslangar
Rattnav

Förra ägaren satte dock på
Coilovers
Bättre bromsar
Större turbo
Wastegate
Sportstolar
Sportratt

Om det finns frågor om bilen så är det bara att fråga på

Mvh
Linus

Årsmodell: 1989 Km: 17000
Märke: Toyota Modell: Supra
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Bilar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.