Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Au pair i Sverige

Au pair sökes till varm och aktiv familj i Sverige med en pojke och två flickor i åldrarna 3-7 år. Arbetet innefattar hämtning och lämning på skola och förskola, barnpassning och hjälp med läxor samt enklare hushållsarbete såsom matlagning och tvätt.

Du bor hos oss som en del av familjen i hus på en gård utanför Uppsala och följer med oss på resor tex till fritidsboenden i fjällen och Stockholms skärgård på senvår och tidig höst. På helgerna erbjuds du låna bil samt vår övernattningslägenhet på Östermalm i Stockholm, alternativt tillbringa helgen med oss.

Detta är en möjlighet för dig som vill prova på att bo i en svensk familj på landet men också vill tillbringa mycket av din lediga tid i Stockholms innerstad. Som person är du positiv, hjälpsam och tycker mycket om barn. Du är pålitlig och ordningsam. Erfarenhet av barnpassning är meriterande, och även ett generellt intresse för barns utveckling och hälsa.

Arbetet går att kombinera med tex deltidsstudier på distans. 25-45 timmars arbete per vecka. Körkort krävs. Ersättning enligt ök. Minst 12 månader med 4 veckors semester. Ansökningar behandlas löpande.
Annonsör: Josephine S Plats: 75596 Uppsala  Visa på karta
kategori: Lediga jobb Typ: Köpes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.