Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Labradoodle valpar F4b

30 000 kr (3 000 €)
Valpar födda 22/10-21 och är leveransklara 17 dec. Mamma Nova är multigeneration doubbledoodle och pappa Gunnar en vit storpudel. Båda föräldrarna är HD-ED fri och mamman ögonlyst ua. Valparna blir standardstorlek 54-58 cm i mank. Vid försäljning är dom veterinärbesiktade, chippade, avmaskade och vaccinerade. Doldafel försäkrade i 3 år.Får med sej veterinärintyg, stamtavla, 3 kg mat Brit care puppy salomon, Halsband och koppel en filt som luktar mamma och en slickmatta. Tips och råd. Ingen tingningsavgift och ingen avelsspärr. Jag hjälper till med pass och valpen blir avmaskad för dvärgbandmask.Valparna är uppväxta i hemmet med andra hundar och katt. Tar gärna kontakt med er på telefon så vi lär känna varandra före köpet så ni kan berätta hur valpen kommer att få det hos er. Känns allt bra så har ni en ny familjemedlem.
Annonsör: Lena Nylund Plats: 82400 Hudiksvall  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.