Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Graphic Art Peace and harmony

1 500 kr (150 €)


Tryckt på Canvasduk som är ett tidlöst medium av hög kvalitet med arkivbeständig duk och färgpigment med ett fint vävt tyg med hög kontrast som sedan monteras på ram av trä. Tryckt med UV-beständigt bläck helt fritt från lösningsmedel.

Inramad med s.k skuggram svävar ram i trä i olika utföranden. Finns i storlek 60 x 80 cm eller 75 x 100 cm.

Copyright 2020-2021 Graphic Art by Pär Wahlström
Annonsör: Pär Wahlström Plats: 55614 Jönköping  Visa på karta
kategori: Möbler & heminredning Typ: Säljes
Mera info: https://helande.nu/graphic-art/graphic-art-peace-and-harmony-canvas-70-x-100-cm
 Annonsörens alla annonser (7)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.