Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Kniv svärd 39 cm

5 500 kr (550 €)
Ni som älskar antikviteter och konst vi har i var samlade kollektion 1000 tals saker och välja på . Om ni vill något specifikt dvs 11 hundra talet till 1945 vi kan hitta i vår egen kollektion säkert något ni är ute efter . Vi har inte möjlighet att lägga ut allt men skicka oss efterfrågan så återkommer vi med era behov!!

Speciellt leksaker från 60 talet har vi en fin kollektion
Annonsör: Danne Plats: 98333 Malmberget  Visa på karta
kategori: Antik & Konst Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (23)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.