Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

PUKKIROVA KULMUNGI, ÖVERTORNEÅ KOMMUN I SVERIGE

65 000 kr (6 500 €)
6 stycken sjönära villa eller stugtomter i Pukkirova i Kulmungi
pris från 65 000 kr svenska kr Adress 98060 Kulmungi
Beskrivning: Vår by kommer att dö ut om vi inte får nytt blod till vår by. Under mina 43 år som entreprenör har många frågat efter tomter att få köpa, men jag har envist avböjt alla förfrågningar. Därför har jag efter många sömnlösa nätter bestämt att vi säljer ut sex sjönära tomter på sydväst sidan av Kulmungisjön, området kallas för Pukkirova för stuga eller fastboende. Pendlingsavstånd till många arbetsplatser, bl.a. gruva och sågverk. Stugtomt 65 000 kr, egnahemshustomt 85 000 kr. Tilltänkt infart till tomterna är inritad på kartan. Möjlighet till jakt finns, även fiske.
Bild 1 Vy från Pukkirova mot Kulmungi, bild 2-4 vy från Kulmungi mot Pukkirova
förfrågninga, ring eller skicka e-post
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Tomter Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.