Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Handgjorda Lockpipor för gräsand och kricka. Sorsa pilliä

350 kr (35 €)
Handgjorda Lockpipor för sjöfågel säljes. För gräsand eller kricka. Köp ett ordentligt smycke för dig själv eller till dina kära. Finns även flätade halsband att fästa lockpipa i, gjorda av kamouflage 550 paracord, med plats för 3st pipor att hängas i.
Kan även tillverka one off modeller av exotisk trä med gravyr mm.
Priser från 350kr plus frakt. Puhun myös Suomea.
Annonsör: Rolle Plats: 97591 Luleå  Visa på karta
kategori: Jakt & Fiske Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.