Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Fredrika Bremer och Erik Gustaf Geijer

25 kr (2 €)
Fredrika Bremer och Erik Gustaf Geijer av Emil Färnström. Natur och Kultur Stockholm 1964. Pocketutgåva. 148 sidor. Boken har sidor som inte är kapade överst.
Fredrika Bremer och Erik Gustaf Geijer är två gestalter som representerar något av det bästa i vårt kuturarv från 1800-talet. I denna bok skildras det märkliga och vackra vänskapsband som förenade dem under 13 år. Lektor Emil Färnström har byggt sin framställning på et stort och tidigare delvis otryckt brevmaterial. Genom at Fredrikka Bremer och Geijer kontinuerlig ställs mot varandra fördjupas bilden av dem båda. Den får ytterligare relief genom att författaren tecknar den politiska och intellektuella miljö som utgör den gemensamma bakgrunden til deras utveckling.
Annonsör: Bjørn Gunnar Lindalen Plats: 67332 Charlottenberg  Visa på karta
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.