Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Kapell till utombordare

1 189 kr (107 €)
Helkapell för utombordsmotorer i vattenavstötande material som andas, men samtidigt motverkar mögel och blekning/torkning från UV-ljus. Tack vare sin smidiga form, skyddar kapellet motorn från väder, vind och damm helt och hållet. Sju olika storlekar för bästa passform. Utrustat med snöre och vertikal dragkedja för att stänga igen kapellet smidigt.

Överdraget är tillverkat i lite kraftigare polyestermaterial för bästa vattenavvisande förmågor vid förvaring även i regniga miljöer.

För att se pris för respektive storlek, vänligen välj den modell som passar din utombordsmotor bäst i listan i vår webbutik www.toplift.se. Priset nedan avser ett kapell av mellanstorlek. Se en av bilderna i bildspelet för hur du mäter motorns A, B och C mått i centimeter.

Leveranstid: vanligen ca 1 vecka.

Välkommen med din beställning på www.toplift.se
Annonsör: www.Toplift.se Plats: 47291 Stillingsön  Visa på karta
kategori: Båtdelar & tillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://www.toplift.se/hem/bat_vattenskoter/kapell_bat_batmotor/kapell-till-utombordare/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.