Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

LINDSTRÖM WinterPro - arbetsbyxor vinter STORLEK 54 XL

30 € (318 kr)
Extraktorer
WinterPro-kollektionen kombinerar toppmodern ergonomi med utmärkt värmeisolering. Det vattentäta materialet bibehåller plaggets funktionalitet och hållbarhet samtidigt som det behåller värmen. Det vindtäta skiktet och vadderingen på insidan av plagget garanterar bra prestanda.
Utvecklat och testat vinterarbetskläder lämpligt för kontinuerligt arbete vid temperaturer upp till -20 ° C. Vadderat öppet lock med bomull och foder. Dragkedja och vindremsa mitt på framsidan. Justerbara remmar och spännfäste.
Annonsör: Esa Säätelä Plats: 65280 Vasa  Visa på karta
kategori: Kläder & skor Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.