Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Hus köpes i Jakobstadsnejden

Hej! Vi har precis sålt vårt för lilla hus i stan och söker efter det som vi kan komma att kalla vårt ställe på jorden, där våra två pojkar kan växa upp och där vi kan känna att vi hittat hem.

Det får gärna ha en medelstor till stor tomt nära natur då vi tycker om att måra på ute både med trädgård och annat. Huset får gärna vara runt 150kvm för att vi ska känna att vi ryms bra. Grundrenoveringar känner vi inte att vi har tid eller kunskap att ta oss an men vi är inte rädda för mindre renoveringar och ytrenoveringar, således är både något äldre men även nyare hus av intresse.

Vi jobbar båda två i Jakobstad och vill inte spendera dagarna i bilen, så det vi söker får gärna vara inom ca 15km radie från stan.

Mäklarsidorna och etuovi uppdaterar vi tio gånger om dagen så de har vi koll på, men ifall du, dina föräldrar, din granne eller ifall du hört att en bekant tänkt sälja sitt hus nu eller senare i år, som passar åtminstone på ett ungefär in på vår beskrivning, så får du mycket gärna bjuda ut eller tipsa oss!
Annonsör: E.S. Plats: 68630 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Köpes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.