Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Radhuslägenhet 4 rum+kök+bastu 100 m2 på Larsasgränd i Jakobstad

790 € (8 374 kr)
Uthyres ändlokal radhuslägenhet 4 r+kök+bastu 100 m² längst in i lugn gränd. Ett förråd i anslutning till bostaden ingår. Ett garage kan hyras förmånligt bredvid bostaden. Det är en gavellägenhet och sista lägenheten på denna gata så det är väldigt lugnt. Bostaden är i väldigt bra skick med ytorna förnyade och ser så gott som oanvänd ut. Köket och WC förnyat, rören förnyade. Badrummet är också i väldigt bra skick, trots sitt orginala retroutförande. Fjärrvärme ingår i hyran, vatten 25e/person och el tillkommer. Hyrs ut från 1.1.2021. Hyra endast 790e.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.