Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Masai DB 50cc

1 500 € (15 900 kr)
Hej!
Säljer nu min Masai DB 50 som är i mycket bra skick och dessutom orginal. Finns inte många kvar!. Kåporna, säte, styre och framlampa är bytta men orginal fås med.

Motorn är nyrenoverad med ny kolv, lager, stefor och packningar. Endast testkörd och inställd. Oljan är naturligtvis också ny och har blivit byten vid ~1000km intervall.

Andra nya delar är:
Bränsle- och luftfilter
Fram- och bakdrev + kedja
Hjullager
Bromsklossar bak bromsklossar fram i bra skick
Blinkers
Baklampa

Två uppsättningar fälgar fås med, sommar och vinter. Alla däck har ännu lång livslängd, vinterdäcken är två år gamla.

Enda minuset är att mätaren visar fel hastighet. Mätarställningen ligger på 6800km men verkligheten är någonstans mellan 9 000 - 10 000km. Annars är det inga problem.

Alltid välservad och endast 2 ägare.

Finns mera delar vid intresse.

Ta kontakt om det finns frågor och för mer bilder!
Årsmodell: 2008
Märke: Masai Modell: DB 50
Annonsör: Filip Plats: 66900 Nykarleby  Visa på karta
kategori: Mopeder Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.