Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.se från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.se är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.se skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Svetsar SHERMAN MMA 220C

3 120 kr
MMA-svetsare Sherman MMA 200, IGBT-inverter, svetsström 200A 40, AC 230V 50Hz, MMA, TIG DC, funktioner: Arc Force, Hot Start, VRD.

MMA 220C svetslikriktare Sherman-workshop är en växelriktaranordning tillverkad i IGBT-teknik designad för manuell svetsning med belagda elektroder MMA-metod av konstruktions- och kvalitetsstål. Det tillåter också TIG-svetsning med bågslag genom att gnugga efter att ha använt ett extra handtag. Svetsaren är utrustad med en svetsströmskärm, en automatisk ANTI STICK-funktion som skyddar mot skador på enheten och justerbara HOT START-funktioner för enkel bågantändning och ARC FORCE för reglering av bågdynamik. Enheten har också en valfri VRD-funktion som reducerar spänningen utan belastning och minimerar risken för elektrisk stöt.

Anslutning V: AC 230 50 Hz
Spanska metoder: MMA, TIG DC
Teknik: IGBT
Svetsström A: 200
Arbetscykel : 40
Spänning utan extern belastning V: 20 V VRD / 69 V.
Max. dåligt resultat A: 41,7
Max. svag effekt kVA: 9.6
Regulatory Property Management: Fluid
Vikt kg: 10
Mått L x B x H mm: 370 x 180 x 310
Funktioner: Arc Force, Hot Start, VRD
Garanti: 24 månader för konsumenter eller 12 månader för de dyraste i landet
Producent: SHERMAN
Annonsör: https://bildelar1.se/ Plats: 43345 Partille  Visa på karta
kategori: Verktyg & Maskiner Typ: Säljes
Mera info: https://bildelar1.se/svetsar/9295-sherman-mma-220c.html
 Annonsörens alla annonser (149)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Findit.se ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.